|
Wędkarstwo karpiowe
Miejsce na wymianę poglądów pomiędzy karpiarzami. Znajdziesz tu zarówno dyskusje na temat sprzętu karpiowego, metod i technik połowu karpia, opinie na wszelkie tematy oraz mnóstwo innych porad. Dołącz do dyskusji z nami i dowiedz się więcej!
|
Dziki staw |
Autor |
Wiadomość |
stary_dinozaur
Jacek Siedlaczek

|
Wysłany: 2017-04-05, 08:59
|
|
|
shivan napisał/a: | :) Cierpliwości .... |
Dokładnie - cierpliwości - ryby uczą pokory ale w końcu odwdzięczą się. |
_________________ Dajmy rybom szansę na przeżycie kolejnego dnia!!! |
|
|
|
 |
jony
Jan Zaprawa

|
Wysłany: 2017-04-05, 10:04
|
|
|
emilioni napisał/a: | Chyba rzucę, to wszystko w cholerę. Jestem z przyjacielem już chyba z 10 raz na tym stawie. I nocki i w ciągu dni. Efekt ten sam. Zero brań. I na kukurydze, na bałwanka z kuku i sztucznej, na klips z białymi, na pop-up na tonące. I słodko, śmierdziuchy, pellet, gruboziarnista. Na woreczek pvc, na metodę.... Różne miejsca. K...wa zero brań. Najgorsze jest, to że myślę ciągle co można by zmienić. Jak dostać karpia. Wiem, że jest go tu dużo... Ogląda człowiek jak ludzie łapią już, a tu ani pukniecia. Przypony dłuższe, krótsze... Haki różnych rozmiarów. Jest możliwość, że karp nie bierze jeszcze? |
Czyli praktycznie nie sprawdziłeś żadnej przynęty. Sądząc z Twojego wpisu, zmieniasz przynęty jak rękawiczki, a to nie sprzyja ustaleniu co należy zakładać na włos. Trzymaj się dwóch, trzech przynęt, stawiaj zestawy z przynętą na włosie taką samą jaką nęcisz, a z czasem pojawią się wyniki.
Niestety, ale w karpiowaniu często długo trzeba czekać na efekt końcowy. |
_________________ Im więcej wolno tym mniej wypada |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 11 | |
 |
|