|
Wędkarstwo karpiowe
Miejsce na wymianę poglądów pomiędzy karpiarzami. Znajdziesz tu zarówno dyskusje na temat sprzętu karpiowego, metod i technik połowu karpia, opinie na wszelkie tematy oraz mnóstwo innych porad. Dołącz do dyskusji z nami i dowiedz się więcej!
|
Penn affinity LTD |
Autor |
Wiadomość |
Ins0mn1a
|
Wysłany: 2017-10-22, 09:53 Penn affinity LTD
|
|
|
Panowie i Panie już raczej się zdecydowałem na model jak w temacie affinity LTD aczkolwiek zastanawiam się nad rozmiarem 7000 czy 8000? Kręcioły będą używane do wywózki jak i do rzutu aczkolwiek częściej do wywózki.
Bardzo proszę o pomoc;) |
|
|
|
 |
PawelRybak
|
Wysłany: 2018-03-24, 18:43
|
|
|
Super młynki ja mam 7000, trafile okazyjnie w super stanie ale gdyby byly 8000 bylo by jeszcze lepiej więcej żyłki wchodzi także dla mnie wybór jest prosty szczególnie przy wywózce |
|
|
|
 |
Mati12345
|
Wysłany: 2018-03-24, 21:32
|
|
|
Gdzie można kupić wersje LTD? |
|
|
|
 |
PawelRybak
|
Wysłany: 2018-03-26, 18:19
|
|
|
Ile sztuk cie intersuje?? Bo prawdopodobnie będe miał do sprzedania wersje 7000 ltd w super stanie. |
|
|
|
 |
maciek1221
|
Wysłany: 2018-04-19, 13:45
|
|
|
Polecam wersję 8000, jest to duży kołowrotek, ale można sobie pozwolić na dalekie wywózki.
LTD kupiłem w sklepie Rybka w Lublinie. Można zadzwonić i zapytać, jeszcze chyba mają, a robią też wysyłki.
Na zamówienie ściągnęli mi zapasowe szpule, których nie ma w komplecie. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 13 | |
 |
|